Jednoduchý recept

Pstruh na zelenině

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 16352
Kategorie: Maso

Ingredience

200 g Brokolice
1 špetka Kmín drcený
90 g Krupky trhané
200 g Květák
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
320 g Pstruh
1 kávová lžička Sůl
500 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 320 kcal
Kilojoule 1 338kJ
10% Sacharidy 35 g
14% Tuky 10 g
43% Sodík 852 mg
43% Bílkoviny 24 g

Pstruh na zelenině postup přípravy receptu:

1

Krupky propláchneme a necháme okapat. Vaříme je ve vývaru asi 25 minut.

2

Omytý květák a brokolici rozebereme na růžičky, očištěné papriky nakrájíme na kostičky. Zeleninu přidáme ke krupkám, osolíme, opepříme, a vaříme ještě 10 minut.

3

Porce pstruha omyjeme, osušíme, osolíme a mírně okmínujeme. Na teflonové pánvi na rozehřátém másle filety po obou stranách restujeme 5 minut.

4

Krupky se zeleninou upravíme na talíře a obložíme pečenými filety.

5

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept