Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16391

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 polévková lžíce Cukr krupice
2 ks Hřebíček
1 hrnek Marmeláda rybízová
1 ks Skořice celá
1 polévková lžíce Solamyl
400 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 417 kcal
Kilojoule 1 744kJ
29% Sacharidy 103 g
1% Tuky 1 g
1% Sodík 11 mg
4% Bílkoviny 2 g

Marmeládová omáčka postup přípravy receptu:

1

Marmeládu zalijeme vodou a přidáme celou skořici a hřebíček. Vaříme do zhoustnutí.

2

Do povařené marmelády zavaříme solamyl rozmíchaný v troše vody a chvíli povaříme.

3

Nakonec omáčku dochutíme cukrem a citronovou šťávou.

4

Omáčku podáváme k moučníkům a dezertům.

Poznámka

Můžeme použít i jinou marmeládu. Solamyl můžeme nahradit ovocným pudinkovým práškem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept