Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 16416
Kategorie: Maso

Ingredience

1 polévková lžíce Balsamico ocet
2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 ks Citrony
200 g Čočka červená
2 polévková lžíce Estragon
2 polévková lžíce Olej rostlinný
500 g Pangasius - filety
1 špetka Pepř černý mletý
800 g Pórek
1 kávová lžička Sůl
400 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 469 kcal
Kilojoule 1 963kJ
20% Sacharidy 73 g
7% Tuky 5 g
35% Sodík 708 mg
76% Bílkoviny 43 g

Pangasius s čočkou postup přípravy receptu:

1

Omytý pórek podélně rozkrojíme, příčně nakrájíme na kousky a osmahneme na rozehřátém oleji. Propláchnutou čočku necháme přejít varem a po okapání přidáme k pórku. Přilijeme vývar, uvedeme do varu a dusíme pod pokličkou asi 7 minut.

2

Rybí filety omyjeme, osušíme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Pečeme v troubě pod grilem z každé strany asi 4 minuty.

3

Čočku osolíme, opepříme a okyselíme octem, vmícháme lístky estragonu.

4

Porce sumečka upravíme s čočkou na talíře, ozdobíme estragonem a dílky omytého citronu.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept