Jednoduchý recept

Šalotka pečená s vínem a šalvějí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 16445

Ingredience

2 polévková lžíce Olej stolní
50 g Sýr Eidam cihla 40%
2 dl Víno bílé
500 g Šalotka
2 polévková lžíce Šalvěj sušená

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 182 kcal
Kilojoule 763kJ
6% Sacharidy 23 g
5% Tuky 4 g
1% Sodík 18 mg
12% Bílkoviny 7 g

Šalotka pečená s vínem a šalvějí postup přípravy receptu:

1

Šalotky oloupeme, na pánvi na oleji osmahneme po všech stranách do růžova. Zalijeme vínem, zasypeme sušenou šalvějí a vložíme do mírně vyhřáté trouby. Cibulky dusíme přibližně hodinu.

2

10 minut před koncem tepelné úpravy zasypeme šalotky nahrubo nastrouhaným sýrem.

3

Podáváme jako přílohu k masu.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept