Recept

Cibule jako zeleninová příloha

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16450

Ingredience

750 g Cibule
1 špetka Cukr krupice
200 ml Jogurt bílý
1,5 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
4 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 172 kcal
Kilojoule 721kJ
6% Sacharidy 21 g
11% Tuky 9 g
11% Sodík 227 mg
7% Bílkoviny 4 g

Cibule jako zeleninová příloha postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a krátce podusíme na oleji. Osolíme, opepříme, ochutíme octem a špetkou cukru, pod pokličkou dusíme do měkka.

2

Jogurt rozšleháme s moukou, vlijeme k měkké cibuli a krátce povaříme. Před podáváním přisypeme nasekanou petrželku.

3

Podáváme jako přílohu k masu nebo k rybám s bramborami nebo bramborovou kaší.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept