Jednoduchý recept

Pařížská cibulačka

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 16453
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

4 krajíc Chléb celozrnný pšenično-žitný
2 ks Cibule
4 dl Hovězí vývar základní
40 g Máslo čerstvé
100 g Sýr Eidam cihla 40%

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 376 kcal
Kilojoule 1 572kJ
3% Sacharidy 12 g
37% Tuky 28 g
27% Sodík 532 mg
36% Bílkoviny 20 g

Pařížská cibulačka postup přípravy receptu:

1

Oloupanou cibuli nakrájíme na tenká kolečka a krátce zpěníme na másle. Zalijeme vývarem a uvaříme do měkka.

2

Na dno zapékací misky vložíme krajíčky chleba, posypeme je dvěma třetinami nastrouhaného sýra a zalijeme vývarem s cibulí. Povrch posypeme zbylým sýrem.

3

Polévku krátce zapečeme v horké troubě.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept