Recept

Salát z kysaného zelí s rajčaty a olivami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16457
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

4 ks Cibule
1 špetka Cukr krupice
1 kávová lžička Hořčice plnotučná
2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
4 polévková lžíce Olej rostlinný
150 g Olivy černé
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
4 ks Rajčata
1 špetka Sůl
600 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 193 kcal
Kilojoule 809kJ
7% Sacharidy 24 g
14% Tuky 11 g
20% Sodík 409 mg
8% Bílkoviny 4 g

Salát z kysaného zelí s rajčaty a olivami postup přípravy receptu:

1

Kysané zelí nadrobno nakrájíme a promícháme s oloupanou, na kostičky pokrájenou cibulí, omytými, na kolečka rozkrájenými rajčaty a rozpůlenými olivami.

2

Smícháním octa, oleje, hořčice, cukru, soli a pepře připravíme zálivku. Nalijeme ji na zelí s cibulí, promícháme, nakonec salát posypeme jemně nasekanou petrželkou.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept