Zdravý recept

Salát z kysaného zelí s pomeranči

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 16460

Ingredience

2 polévková lžíce Petržel - nať
1 ks Pomeranče
125 ml Pomerančová šťáva
500 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 67 kcal
Kilojoule 282kJ
5% Sacharidy 16 g
0% Tuky 0 g
1% Sodík 11 mg
4% Bílkoviny 2 g

Salát z kysaného zelí s pomeranči postup přípravy receptu:

1

Kysané zelí vložíme do kastrůlku, zalijeme polovinou nálevu a zvolna vaříme cca 15 minut.

2

Potom slijeme přebytečnou vodu, do zelí přidáme pomerančovou šťávu a oloupaný, na dílky rozdělený pomeranč. Necháme asi 5 minut táhnout.

3

Nakonec salát posypeme nasekanou petrželkou a ihned podáváme.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept