Recept

Salát z kysaného zelí s ovocem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16467

Ingredience

400 g Ananas
2 polévková lžíce Cukr krupice
250 g Hroznové víno
250 g Jablka
8 polévková lžíce Víno bílé
400 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 183 kcal
Kilojoule 767kJ
13% Sacharidy 45 g
1% Tuky 0 g
1% Sodík 30 mg
4% Bílkoviny 2 g

Salát z kysaného zelí s ovocem postup přípravy receptu:

1

Kysané zelí překrájíme, hroznové víno omyjeme, rozpůlíme a zbavíme zrnek. Ananas oloupeme a nakrájíme na kostičky. Omytá, neoloupaná jablka nakrájíme na malé kousky.

2

Všechny připravené suroviny vložíme do mísy, promícháme a zalijeme vínem. Podle chuti osladíme.

3

Salát před podáváním necháme rozležet.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept