Recept

Majonéza z kuřecího masa

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 16475
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 ks Citrony
1 špetka Cukr krupice
800 g Kuřecí maso vařené
250 g Majonéza
1 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
0,5 ks Salát hlávkový
1 špetka Sůl
1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 818 kcal
Kilojoule 3 423kJ
2% Sacharidy 6 g
85% Tuky 64 g
19% Sodík 372 mg
99% Bílkoviny 56 g

Majonéza z kuřecího masa postup přípravy receptu:

1

Vařené kuřecí maso bez kostí a kůže nakrájíme na větší kousky, pokapeme olejem a lžící citronové šťávy a opepříme. Necháme asi 2 hodiny odležet.

2

Potom k masu přidáme majonézu, lehce zamícháme a dochutíme citronovou šťávou, cukrem a worcesterem.

3

Kuřecí majonézu upravíme na mísu a ozdobíme dílky citronu, omytými listy salátu a omytými, na kolečka nakrájenými rajčaty.

Poznámka

Podáváme jako předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept