Recept

Salát z hlávkového a kysaného zelí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 16481
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 ks Cibule
200 ml Jogurt bílý
1 kávová lžička Kmín drcený
1 polévková lžíce Olej rostlinný
125 g Zelí hlávkové bílé
125 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 79 kcal
Kilojoule 333kJ
3% Sacharidy 9 g
5% Tuky 4 g
2% Sodík 37 mg
6% Bílkoviny 3 g

Salát z hlávkového a kysaného zelí postup přípravy receptu:

1

Hlávkové zelí omyjeme a nakrájíme na jemné nudličky. Kysané zelí překrájíme, oloupanou cibuli jemně nasekáme.

2

Jogurt rozšleháme, přidáme kmín a olej a zálivku vlijeme do mísy k oběma druhům zelí. Vše dobře promícháme.

3

Salát necháme 1 hodinu v chladu rozležet.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept