Recept

Tvarohová majonéza s rajčatovým protlakem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 16489

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 špetka Cukr krupice
100 g Majonéza
1 špetka Paprika mletá sladká
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 špetka Sůl
250 g Tvaroh jemný

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 254 kcal
Kilojoule 1 063kJ
2% Sacharidy 6 g
28% Tuky 21 g
9% Sodík 180 mg
20% Bílkoviny 11 g

Tvarohová majonéza s rajčatovým protlakem postup přípravy receptu:

1

Rozetřený tvaroh smícháme s majonézou a rajčatovým protlakem. Podle chuti osolíme, okořeníme mletou paprikou a ochutíme citronovou šťávou.

Poznámka

Majonézu podáváme k vařenému nebo pečenému rybímu masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept