Jednoduchý recept

Vanilkový krém s jablky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 16506

Ingredience

40 g Cukr krupice
500 g Jablka
500 ml Mléko polotučné
0,8 ks Pudinkový prášek - vanilkový
1 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 226 kcal
Kilojoule 944kJ
12% Sacharidy 42 g
6% Tuky 5 g
4% Sodík 76 mg
10% Bílkoviny 6 g

Vanilkový krém s jablky postup přípravy receptu:

1

Téměř všechno mléko s cukrem přivedeme k varu. Přidáme pudinkový prášek a žloutek rozmíchaný ve zbylém mléce a za stálého míchání necháme zhoustnout.

2

Do vychladlého krému vmícháme oloupaná, nahrubo nastrouhaná jablka. Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept