Recept

Medová jablka pečená v alobalu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16509

Ingredience

2 polévková lžíce Cukr moučkový
4 ks Jablka
1 polévková lžíce Mandle plátky
4 kávová lžička Med včelí
20 g Máslo čerstvé
2 kávová lžička Skořice mletá

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 216 kcal
Kilojoule 904kJ
12% Sacharidy 44 g
8% Tuky 6 g
0% Sodík 3 mg
2% Bílkoviny 1 g

Medová jablka pečená v alobalu postup přípravy receptu:

1

Jablka omyjeme, vykrojíme jádřince a do otvorů rozdělíme med a skořici.

2

Jablka urovnáme na máslem potřený alobal, zabalíme a upečeme v horké troubě.

3

Měkká jablka vybalíme z alobalu, upravíme na talířky, mírně pocukrujeme a posypeme plátky mandlí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept