Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 16516

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Cukr krupice
3 ks Jablka
0,5 ks Křen
600 g Mrkev kořen
50 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 258 kcal
Kilojoule 1 079kJ
11% Sacharidy 38 g
474% Tuky 356 g
5% Sodík 99 mg
4% Bílkoviny 2 g

Mrkev po rýnsku postup přípravy receptu:

1

Oloupanou mrkev nakrájíme na nudličky a spolu s oloupanou, jemně nakrájenou cibulí vložíme do kastrolu s máslem. Osolíme, mírně podlijeme horkou vodou a dusíme pod pokličkou.

2

K téměř měkké mrkvi přidáme oloupaná, jádřinců zbavená a na kousky nakrájená jablka. Vše podusíme doměkka a podle chuti osladíme. Nakonec přidáme nastrouhaný křen.

Poznámka

Podáváme jako přílohu k pečeným masům, drůbeži a rybám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept