Jednoduchý recept

Bazalková omáčka s piniovými jádry

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 16527
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Oříšky piniové
1 špetka Paprika mletá sladká
400 g Těstoviny konzumní

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 448 kcal
Kilojoule 1 874kJ
21% Sacharidy 74 g
15% Tuky 11 g
0% Sodík 0 mg
21% Bílkoviny 12 g

Bazalková omáčka s piniovými jádry postup přípravy receptu:

1

Na pánvi opražíme pinie do zlatohněda.

2

Bazalku nebo petrželku omyjeme, osušíme a nasekáme.

3

Těstoviny uvaříme dle návodu doměkka, necháme okapat, přidáme máslo a promícháme.

4

Smícháme s bazalkou a piniemi. Každou porci poprášíme paprikou a ihned podáváme.

Poznámka

Do pokrmu se nejlépe hodí těstoviny typu penne, fusilli nebo špagety.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept