Jednoduchý recept

Zelená vřeténka - fusilli

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 16536

Ingredience

1 ks Bazalka
100 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 ks Petržel - nať
30 g Pistácie
40 g Sýr Parmezán
1 kávová lžička Sůl
400 g Těstoviny Fusilli
4 l Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 678 kcal
Kilojoule 2 836kJ
22% Sacharidy 79 g
43% Tuky 32 g
20% Sodík 405 mg
30% Bílkoviny 17 g

Zelená vřeténka - fusilli postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme dle návodu doměkka.

2

Oloupeme a rozpůlíme stroužky česneku, dáme do mixéru spolu s pistáciemi a umixujeme. Svazky bazalky a petrželky omyjeme a dáme do mixéru, přilijeme olej a umixujeme dohladka. Pak přidáme nastrouhaný sýr a znovu krátce promixujeme. Osolíme a opepříme.

3

Těstoviny slijeme, okapeme a dáme do mísy. Promícháme s omáčkou, upravíme na talíře, posypeme nastrouhaným parmazánem a ihned podáváme.

Poznámka

Těstoviny můžeme podávat s bruschettou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept