Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16551
Kategorie: Rizota

Ingredience

2 stroužek Česnek
30 g Cibule
400 g Játra telecí
80 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 polévková lžíce Petržel - nať
250 g Rýže loupaná
1 kávová lžička Sůl
50 g Sýr Eidam cihla 40%

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 566 kcal
Kilojoule 2 368kJ
16% Sacharidy 56 g
33% Tuky 25 g
14% Sodík 276 mg
50% Bílkoviny 28 g

Rizoto s játry a sýrem postup přípravy receptu:

1

Na polovině másla opražíme rýži, přilijeme 500 ml vařící vody, osolíme a dusíme.

2

Na zbylém másle, paprice a oloupané, nasekané cibuli podusíme očištěná játra asi 10 minut. Přidáme česnek utřený se solí.

3

Podušená játra nakrájíme na kostičky a zamícháme je i s omáčkou do měkké rýže.

4

Hotový pokrm posypeme nastrouhaným sýrem a nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept