Recept

Jablka s křenovou šlehačkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16556
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Cukr krupice
2 ks Jablka
0,3 ks Křen
0,3 ks Salát hlávkový
0,1 l Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 163 kcal
Kilojoule 683kJ
5% Sacharidy 17 g
14% Tuky 11 g
3% Sodík 59 mg
2% Bílkoviny 1 g

Jablka s křenovou šlehačkou postup přípravy receptu:

1

Oloupaný křen jemně nastrouháme, zakapeme citronovou šťávou, osolíme a osladíme. Smetanu dotuha ušleháme a promícháme s připraveným křenem.

2

Oloupaná jablka nakrájíme na čtvrtky, zbavíme jádřinců a zakapeme citronovou šťávou. Do důlků po jádřincích nastříkáme křenovou šlehačku.

3

Jablka podáváme na omytých listech hlávkového salátu jako studený předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept