Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 16568
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

2 ks Cibule
160 g Ječné kroupy
0,5 ks Koriandr čerstvý
30 g Máslo čerstvé
1 ks Mrkev kořen
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř bílý
0,5 ks Petržel - nať
1 ks Pórek
1 špetka Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 300 kcal
Kilojoule 1 257kJ
14% Sacharidy 51 g
127% Tuky 95 g
5% Sodík 92 mg
11% Bílkoviny 6 g

Kroupy se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Kroupy propláchneme a dáme do hrnce s vodou. Vaříme asi 35 minut, při mírné teplotě.

2

Pórek očistíme, podélně rozkrojíme a nakrájíme na kroužky. Mrkev oškrábeme, podélně ji rozpůlíme a nakrájíme na velmi tenké plátky. Jarní cibuli očistíme a nakrájíme ji na kroužky. Petrželku a koriandr nasekáme na drobno.

3

V hrnci rozehřejeme olej a máslo, za stálého míchání na něm osmažíme pórek a mrkev asi 10 minut. V posledních 2 minutách k němu přidáme cibuli, sůl a pepř.

4

Kroupy dobře promícháme se zeleninou, a teprve potom scedíme, zbyla-li nějaká tekutina. Vmícháme petrželku a koriandr, sůl a pepř. Dáme na talíře a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept