Hermelínový zákusek - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Hermelínový zákusek
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | fialova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (24%) |
ID receptu: | 16591 |
Kategorie: | Poháry, ovoce |
Ingredience
2 krajíc | Chléb konzumní |
4 kávová lžička | Med včelí |
240 g | Sýr Hermelín (Camember, Encián) |
Nutriční hodnoty jedné porce
15% Kalorie 287 kcal
Kilojoule 1 201kJ
7% Sacharidy 25 g
19% Tuky 14 g
0% Sodík 0 mg
26% Bílkoviny 15 g
Uhlovodany | 9g |
---|---|
Cholesterol | 36,0mg |
Draslík | 5,7mg |
Vláknina | 44,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,1mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,9mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Med včelí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Chléb konzumní, Sýr Hermelín (Camember, Encián) mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Hermelínový zákusek postup přípravy receptu:
1 | Hermelíny naplocho rozkrojíme a na řezné ploše namažeme medem. |
2 | Každý plátek položíme na půlku krajíce chleba medem nahoru. |
Poznámka
Podáváme k snídani s čajem s mlékem.