Recept

Hrušky v tvarohovém krému

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 16593
Kategorie: Ovocné dezerty

Ingredience

1 polévková lžíce Cukr vanilka
4 ks Hrušky
1 polévková lžíce Mandle plátky
1 polévková lžíce Med včelí
0,1 l Mléko polotučné
250 g Tvaroh tučný

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 233 kcal
Kilojoule 973kJ
7% Sacharidy 26 g
14% Tuky 11 g
0% Sodík 0 mg
18% Bílkoviny 10 g

Hrušky v tvarohovém krému postup přípravy receptu:

1

Oloupané hrušky zbavíme jádřinců, nakrájíme na kostičky a rozdělíme do mističek.

2

Tvaroh utřeme s mlékem, cukrem, vanilkovým cukrem a medem do hladkého krému a nalijeme na hrušky.

3

Dezert posypeme nasucho opraženými plátky mandlí.

4

Necháme mírně vychladit a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept