Jednoduchý recept

Bulharské řezy

  • Bulharsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 24 minut
Doba přípravy: 12 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 16596
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 stroužek Česnek
4 ks Chléb toastový
1 ks Cibule
30 g Máslo čerstvé
8 ks Olivy nakládané
0,5 ks Paprika červená
1 špetka Paprika mletá sladká
0,5 ks Paprika zelená
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
3 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
150 g Sýr ovčí ve slaném nálevu

Nutriční hodnoty jedné porce

72% Kalorie 1,411 kcal
Kilojoule 5 904kJ
43% Sacharidy 156 g
96% Tuky 72 g
300% Sodík 6 g
78% Bílkoviny 44 g

Bulharské řezy postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme a nasekáme, česnek prolisujeme. Rajčata omyjeme a nakrájíme na plátky. Ovčí sýr rozmícháme se smetanou, přidáme cibuli, česnek, sůl, pepř a papriku.

2

Olivy plněné paprikou nakrájíme na plátky. Krajíčky bílého chleba potřeme máslem a obložíme plátky rajčat. Na ně dáme sýrovou hmotu, olivy a dáme je zapéct do předehřáté trouby na 210 °C asi 12 minut.

3

Papriky omyjeme, vyjmeme semínka a nakrájíme je na kroužky. Horké řezy dáme na talíře, ozdobíme je paprikou a ihned podáváme.

Poznámka

Ovčí sýr použijeme bulharský.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept