Bavorské chuťovky k pivu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Bavorské chuťovky k pivu
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | jelen |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 16601 |
Kategorie: | Teplé předkrmy |
Ingredience
4 ks | Chléb konzumní |
1 kávová lžička | Hořčice |
60 g | Máslo čerstvé |
1 kávová lžička | Sardelová pasta |
1 polévková lžíce | Smetana 33% (šlehačka) |
50 g | Sýr Ementál (Primátor) |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 0,0mg |
---|---|
Cholesterol | 31,0mg |
Draslík | 0,0mg |
Vláknina | 93,5mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 27,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Chléb konzumní, Hořčice, Máslo čerstvé, Sardelová pasta, Smetana 33% (šlehačka), Sýr Ementál (Primátor) mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Bavorské chuťovky k pivu postup přípravy receptu:
1 | Změklé máslo smícháme s plnotučnou hořčicí, sardelovou pastou a paprikou. Přidáme nastrouhaný sýr a smetanu. |
2 | Plátky selského chleba natřeme sýrovou směsí a grilujeme je asi 5 minut. |
3 | Hotové chuťovky dáme na mísu a ihned podáváme. |
Poznámka
Můžeme ozdobit nakrájenou ředkví.