Recept

Bavorské chuťovky k pivu

  • Německo
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 16601
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

4 ks Chléb konzumní
1 kávová lžička Hořčice
60 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Sardelová pasta
1 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
50 g Sýr Ementál (Primátor)

Nutriční hodnoty jedné porce

72% Kalorie 1,418 kcal
Kilojoule 5 934kJ
70% Sacharidy 252 g
32% Tuky 24 g
0% Sodík 0 mg
78% Bílkoviny 44 g

Bavorské chuťovky k pivu postup přípravy receptu:

1

Změklé máslo smícháme s plnotučnou hořčicí, sardelovou pastou a paprikou. Přidáme nastrouhaný sýr a smetanu.

2

Plátky selského chleba natřeme sýrovou směsí a grilujeme je asi 5 minut.

3

Hotové chuťovky dáme na mísu a ihned podáváme.

Poznámka

Můžeme ozdobit nakrájenou ředkví.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept