Recept

Drůbeží játra s jablky a cibulí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 16630
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
3 ks Jablka
500 g Játra drůbeží
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
100 ml Olej rostlinný
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 483 kcal
Kilojoule 2 019kJ
8% Sacharidy 28 g
41% Tuky 31 g
19% Sodík 371 mg
43% Bílkoviny 24 g

Drůbeží játra s jablky a cibulí postup přípravy receptu:

1

Očištěná játra obalíme v hladké mouce a opékáme na oleji doměkka. Spolu s játry opékáme oloupaná, jádřinců zbavená a na osminky nakrájená jablka. Játra musí být dobře propečená.

2

Zvlášť na troše oleje dozlatova osmahneme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli.

3

Měkká játra osolíme, upravíme na talíře, přidáme jablka a přelijeme šťávou z pánve. Pokrm posypeme osmaženou cibulkou.

Poznámka

Podáváme s vařenými petrželkovými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept