Jednoduchý recept

Misky s vejcem a sýrem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 22 minut
Doba přípravy: 12 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 16633
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

2 ks Cibulka jarní
2 polévková lžíce Kapary sterilované
3 polévková lžíce Majonéza
3 polévková lžíce Mléko kefírové
3 ks Okurky
2 polévková lžíce Paprika sterilovaná
1 špetka Pepř bílý
1 ks Šalotka
1 špetka Sůl
240 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
4 ks Vejce slepičí
300 ml Voda pitná
3 polévková lžíce Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 404 kcal
Kilojoule 1 689kJ
3% Sacharidy 10 g
42% Tuky 31 g
31% Sodík 620 mg
38% Bílkoviny 22 g

Misky s vejcem a sýrem postup přípravy receptu:

1

Vejce asi 10 minut vaříme na tvrdo, zchladíme, oloupeme a podélně nakrájíme na osminky.

2

Šalotku oloupeme a nasekáme na jemno, jarní cibulky nakrájíme na kolečka. Sýr a okurku nakrájíme na kostky.

3

V míse smícháme smetanu, kefír a majonézu, osolíme, opepříme a přidáme kapary. Dle chuti můžeme přidat lák z kyselých okurek nebo kaparů.

4

Přidáme proužky nakládaných paprik nebo kapií a vše promícháme. Několik koleček cibule si ponecháme na ozdobu.

5

Směs dáme do misek a ozdobíme cibulkou.

Poznámka

Podáváme s pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept