Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 16641

Ingredience

8 ks Brambory
2 kávová lžička Celerové semínko
1 polévková lžíce Hořčice Dijonská
300 g Kapusta růžičková
180 g Majonéza
200 g Mrkev kořen
1 polévková lžíce Ocet vinný
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
2,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 479 kcal
Kilojoule 2 006kJ
8% Sacharidy 30 g
202% Tuky 152 g
16% Sodík 322 mg
16% Bílkoviny 9 g

Zimní zeleninová mísa postup přípravy receptu:

1

Brambory omyjeme, neoloupané je nakrájíme na půlky a uvaříme doměkka. Kapustičky očistíme, mrkev oškrábeme a nakrájíme na plátky asi 5 mm silné. Zeleninu uvaříme doměkka, ale nesmí se rozvařit.

2

Metlou ušleháme v misce majonézu s hořčicí, pepřem, octem, solí a máme-li, tak i 2 lžičkami celerového semínka.

3

Zeleninu necháme dobře okapat a upravíme ji na větší oválnou mísu. Ozdobíme ji trochou omáčky, posypeme nasekanou pažitkou (nebo petrželkou) a ihned podáváme. Zbylou omáčku podáváme zvlášť.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept