Jednoduchý recept

Římský mangold

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 16644
Kategorie: Přílohy

Ingredience

2 stroužek Česnek
700 g Mangold
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
4 ks Sardelové řezy
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 177 kcal
Kilojoule 742kJ
3% Sacharidy 11 g
11% Tuky 8 g
111% Sodík 2 g
30% Bílkoviny 17 g

Římský mangold postup přípravy receptu:

1

Mangold očistíme. Lodyhy a větší listová žebra oddělíme od listů a obojí nakrájíme na úzké proužky. Česnek oloupeme a prolisujeme. Sardelové řezy nasekáme na drobno. Rajčata pokrájíme na drobné kousky.

2

V rendlíku zahřejeme olej a osmažíme na něm česnek a sardelky, přidáme rajčata i se šťávou, sůl a pepř. Vaříme asi 5 minut, pak přidáme mangold a za občasného míchání vaříme ještě 20 minut.

3

Musí být dobře uvařený, ale ještě pevný.

Poznámka

Podáváme jako přílohu k masům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept