Recept

Mangold s piniovými jádry

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 11 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 6 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 16645

Ingredience

0,5 polévková lžíce Balsamico ocet
40 g Hrozinky
350 g Mangold
1 polévková lžíce Olej olivový
1 polévková lžíce Oříšky piniové
2 špetka Pepř černý mletý
2 špetka Sůl
3 polévková lžíce Voda pitná
3 polévková lžíce Víno Marsala

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 176 kcal
Kilojoule 735kJ
7% Sacharidy 24 g
11% Tuky 8 g
30% Sodík 609 mg
8% Bílkoviny 5 g

Mangold s piniovými jádry postup přípravy receptu:

1

Rozinky zalijeme marsalou a necháme je bobtnat.

2

Listy mangoldu povaříme v osolené a opepřené vodě, asi 6 minut. Necháme je okapat a dáme do misky.

3

Smícháme ochucený ocet, vodu v níž se mangold vařil, olej, sůl a pepř. Vše spolu s rozinkami přidáme k mangoldu.

4

Posypeme jádry pinie a ihned servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept