Jednoduchý recept

Slezské brambory

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 16656

Ingredience

1 kg Brambory
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř bílý
0,5 kávová lžička Sůl
100 g Vepřový bok uzený
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 240 kcal
Kilojoule 1 002kJ
9% Sacharidy 34 g
11% Tuky 8 g
24% Sodík 488 mg
17% Bílkoviny 10 g

Slezské brambory postup přípravy receptu:

1

Brambory nakrájené na kostky uvaříme v osolené vodě, rozmačkáme je a necháme v teple.

2

Ve větší pánvi rozpálíme máslo, přidáme do něj nakrájený bůček a cibuli na kostičky a krátce ho osmahneme.

3

Brambory osolíme, opepříme, dáme je na mísu a posypeme je osmahnutou směsí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept