Recept

Vařený candát s pikantní omáčkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16665
Kategorie: Maso

Ingredience

500 g Candát obecný
2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Cukr krupice
1 ks Jablka
2 polévková lžíce Jogurt bílý
100 g Majonéza
1 kávová lžička Sůl
1 dl Víno bílé
4 dl Voda pitná
1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 281 kcal
Kilojoule 1 176kJ
3% Sacharidy 10 g
27% Tuky 20 g
16% Sodík 330 mg
21% Bílkoviny 12 g

Vařený candát s pikantní omáčkou postup přípravy receptu:

1

Do majonézy nastrouháme oloupané jablko, přimícháme jogurt a dobře rozšleháme. Ochutíme solí, cukrem, citronovou šťávou a worcesterem.

2

Očištěného candáta uvaříme v osolené, vínem ochucené vodě. Rybu opatrně vyjmeme a porce upravíme na talíře. Přelijeme připravenou omáčkou.

Poznámka

Podáváme s vařenými nebo opečenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept