Hermelínové chuťovky - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Hermelínové chuťovky
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | cerna |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 16683 |
Kategorie: | Jednohubky, Kanapky, Tapas |
Ingredience
50 g | Máslo čerstvé |
100 g | Ořechy vlašské |
240 g | Sýr Hermelín (Camember, Encián) |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 1g |
---|---|
Cholesterol | 20,4mg |
Draslík | 44,1mg |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 2,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,1mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 5,9mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Ořechy vlašské mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Sýr Hermelín (Camember, Encián) mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Hermelínové chuťovky postup přípravy receptu:
1 | Každý sýr nakrájíme na 16 malých trojúhelníčků. Na řezných plochách slabě potřeme změklým máslem a obalíme v nastrouhaných jádrech vlašských ořechů. |
2 | Do každého trojúhelníčku zapíchneme ozdobné napichovátko a podáváme. |
Poznámka
Servírujeme studené.