Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16688
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
2 polévková lžíce Cukr krupice
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 kávová lžička Ocet kvasný lihový
1 špetka Pepř černý mletý
200 g Salám jemný
250 g Šalotka
1 špetka Sůl
0,1 l Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 286 kcal
Kilojoule 1 198kJ
6% Sacharidy 22 g
23% Tuky 17 g
26% Sodík 528 mg
12% Bílkoviny 7 g

Šalotky na víně postup přípravy receptu:

1

Na másle zpěníme oloupané šalotky, osolíme, opepříme a posypeme cukrem, který necháme zezlátnout. Potom přidáme citronovou šťávu, přilijeme bílé víno a ocet. Dusíme zvolna pod pokličkou na mírném ohni 30 - 35 minut.

2

Vychladlé cibulky podáváme s plátky jemného salámu jako předkrm.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept