Recept

Bílé fazole s tuňákem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 16716
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 stroužek Česnek
1 ks Cibulka jarní
2 polévková lžíce Citronová šťáva
450 g Fazole bílé
4 polévková lžíce Olej olivový
0,5 kávová lžička Oregano sušené
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
3 ks Rajčata
1 špetka Sůl
390 g Tuňák v oleji

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 642 kcal
Kilojoule 2 685kJ
20% Sacharidy 72 g
21% Tuky 16 g
6% Sodík 130 mg
99% Bílkoviny 56 g

Bílé fazole s tuňákem postup přípravy receptu:

1

Fazole v konzervě propláchneme a necháme okapat. Tuňáka ve vlastní šťávě necháme také okapat.

2

Rajčata nakrájíme na kostičky, jarní cibulku očistíme a nasekáme na jemno, česnek prolisujeme.

3

Fazole, rajčata, cibuli, olej, citrónovou šťávu, česnek, oregáno a nasekanou petrželku promícháme. Přidáme natrhaného tuňáka, sůl a pepř.

4

Vše dobře promícháme, dáme na mísu a podáváme.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept