Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 16722

Ingredience

390 g Artyčoky
320 g Celer sterilovaný
0,5 kávová lžička Hořčice
2 polévková lžíce Jogurt bílý
0,5 ks Koriandr čerstvý
200 g Kuřecí prsa
30 g Lanýž
4 polévková lžíce Majonéza
1 špetka Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
150 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 316 kcal
Kilojoule 1 322kJ
4% Sacharidy 15 g
28% Tuky 21 g
28% Sodík 560 mg
38% Bílkoviny 21 g

Salát pro labužníky postup přípravy receptu:

1

Konzervy celeru a artyčoků necháme okapat, poté je nakrájíme na nudličky. Pečené prsa a šunku nakrájíme také na nudličky.

2

Koriandr očistíme, lístky otrháme a nasekáme. Několik lístků si ponecháme na ozdobu.

3

Majonézu promícháme s jogurtem, smetanou, solí, pepřem, hořčicí a nálevem z lanýžů. Nakonec vmícháme nasekaný koriandr.

4

Celer, artyčoky, maso a zálivku promícháme a upravíme na mísu. Lanýže nakrájíme na nudličky, kterými spolu se snítkami koriandru salát ozdobíme a ihned podáváme s bagetou.

Poznámka

Lanýže můžeme nahradit čerstvými žampiony a nálev olivovým olejem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept

Tip z našeho eshopu VseNaVareni.cz