Jednoduchý recept

Bavorský salámový salát

  • Německo
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 16728
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Hořčice
1 ks Jablka
1 kávová lžička Máslo čerstvé
3 ks Mrkev kořen
3 polévková lžíce Ocet vinný
2 ks Okurky
5 polévková lžíce Olej olivový
1 ks Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
350 g Salám měkký
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 405 kcal
Kilojoule 1 696kJ
6% Sacharidy 20 g
383% Tuky 287 g
55% Sodík 1 g
29% Bílkoviny 16 g

Bavorský salámový salát postup přípravy receptu:

1

Mrkev oškrábeme, nakrájíme na kostičky a vaříme 10 minut v malém množství vody s máslem a solí.

2

Kyselé okurky a salám nakrájíme na tenké hranolky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka, jablko oloupeme, vyjmeme jádřinec a nakrájíme na menší kousky.

3

Ocet ušleháme se solí, pepřem, hořčicí a olejem, až vznikne hustá zálivka.

4

Mrkev necháme na sítu okapat, pak ji s okurkami, salámem, cibulí a jablkem dáme do mísy a vše přelijeme zálivkou. Posypeme nasekanou pažitkou a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept