Jednoduchý recept

Cibulové chlebíčky s parmezánem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 16740
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 ks Bageta
1 ks Cibule
100 g Máslo čerstvé
30 g Sýr Parmezán

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 202 kcal
Kilojoule 844kJ
5% Sacharidy 19 g
16% Tuky 12 g
13% Sodík 264 mg
9% Bílkoviny 5 g

Cibulové chlebíčky s parmezánem postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme a nasekáme najemno. V pánvi rozpálíme 2 lžíce másla a cibuli na něm podusíme, až je měkká. Pak pánev odstavíme a necháme trochu vychladnout.

2

Bagetu rozřízneme podélně a obě poloviny položíme vedle sebe na velký kus alobalu. Zbylé máslo dáme k cibuli a mícháme, až se zcela rozpustí.

3

Řeznou plochu baget namažeme cibulovou směsí a posypeme nastrouhaným parmezánem. Alobal uzavřeme, vložíme do předehřáté trouby na 190°C a pečeme asi 10 minut. Poté alobal otevřeme a pečeme ještě 10-15 minut.

4

Hotový chléb nakrájíme pilkovým nožem na stejné kousky a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept