Recept

Kysané zelí s vepřovým masem a hruškami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16772

Ingredience

1 ks Cibule
500 g Hrušky
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 kávová lžička Sůl
250 g Vepřový bok
1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)
500 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 423 kcal
Kilojoule 1 771kJ
7% Sacharidy 24 g
45% Tuky 34 g
12% Sodík 232 mg
15% Bílkoviny 9 g

Kysané zelí s vepřovým masem a hruškami postup přípravy receptu:

1

Omytý bůček nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a nasucho krátce opečeme po všech stranách. Po chvíli přidáme oloupanou, na kostičky nakrájenou cibuli a zpěníme ji. Poprášíme moukou, chvíli mícháme na mírném ohni, poté přidáme překrájené kysané zelí, oloupané, na čtvrtky rozkrájené hrušky a rajčatový protlak. Vše zvolna dusíme pod pokličkou do měkka.

2

Nakonec pokrm dochutíme trochou worcesteru.

3

Podáváme s bramborovou nebo hrachovou kaší.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept