Recept

Salám se sýrem v alobalu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 16778

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Hořčice
1 ks Okurky nakládané
250 g Salám měkký
120 g Sýr Moravský bochník 45%
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 290 kcal
Kilojoule 1 214kJ
2% Sacharidy 8 g
28% Tuky 21 g
88% Sodík 2 g
32% Bílkoviny 18 g

Salám se sýrem v alobalu postup přípravy receptu:

1

Salám nakrájíme na kolečka, polovinu jich tence potřeme hořčicí. Posypeme je prolisovaným česnekem, poklademe plátky sýra, tenkými plátky oloupané cibule, plátky okurky a nakonec zbylým salámem. Rozdělíme na čtyři pláty alobalu a pevně uzavřeme.

2

Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě nebo pod grilem asi 5 minut.

3

Podáváme s čerstvým chlebem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept