Salám se sýrem v alobalu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Salám se sýrem v alobalu
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 5 minut |
Autor: | ruze |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (20%) |
ID receptu: | 16778 |
Kategorie: | Hlavní chod |
Ingredience
4 stroužek | Česnek |
1 ks | Cibule |
1 polévková lžíce | Hořčice |
1 ks | Okurky nakládané |
250 g | Salám měkký |
120 g | Sýr Moravský bochník 45% |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 6g |
---|---|
Cholesterol | 36,9mg |
Draslík | 251,7mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 4,3mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Cibule, Okurky nakládané, Salám měkký mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice, Sýr Moravský bochník 45% mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Salám se sýrem v alobalu postup přípravy receptu:
1 | Salám nakrájíme na kolečka, polovinu jich tence potřeme hořčicí. Posypeme je prolisovaným česnekem, poklademe plátky sýra, tenkými plátky oloupané cibule, plátky okurky a nakonec zbylým salámem. Rozdělíme na čtyři pláty alobalu a pevně uzavřeme. |
2 | Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě nebo pod grilem asi 5 minut. |
3 | Podáváme s čerstvým chlebem. |
Poznámka
Servírujeme teplé.