Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16784
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Bobkový list
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Citronová šťáva
600 g Kapr obecný
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
2 ks Nové koření celé
50 ml Olej rostlinný
1 kávová lžička Sůl
1 špetka Tymián sušený

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 260 kcal
Kilojoule 1 089kJ
3% Sacharidy 10 g
15% Tuky 11 g
13% Sodík 268 mg
50% Bílkoviny 28 g

Opékaný kapr postup přípravy receptu:

1

Omyté porce kapra vložíme do misky, pokapeme citronovou šťávou a proložíme oloupanou, na plátky nakrájenou cibulí a kořením. Necháme proležet asi 2 hodiny.

2

Potom odstraníme cibuli a koření, maso osušíme, osolíme a obalíme v hladké mouce. Porce po obou stranách zvolna opékáme na rozehřátém oleji.

3

Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept