Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 16787

Ingredience

150 g Cukr třtinový
3 kávová lžička Cukr vanilka
500 g Linecké (křehké) těsto
250 g Mandle
200 g Máslo čerstvé
5 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 540 kcal
Kilojoule 2 257kJ
18% Sacharidy 66 g
40% Tuky 30 g
0% Sodík 4 mg
10% Bílkoviny 6 g

Koláč včelí bodnutí postup přípravy receptu:

1

V rendlíku rozpustíme máslo a cukr, přidáme vanilkový cukr, mandlové lupínky, smetanu, za stálého míchání zahříváme při mírné teplotě. Hotovou směs necháme trochu vychladnout.

2

Tvarohové těsto vyválíme a položíme na vymazaný plech, navrch dáme připravenou směs.

3

Pečeme v předehřáté troubě na 200°C asi 20 - 25 minut, až je povrch hnědý a křupavý.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept