Jednoduchý recept

Hruška Helena

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 16794
Kategorie: Poháry, ovoce

Ingredience

150 g Čokoláda hořká
1 ks Hrušky
100 ml Mléko plnotučné
250 ml Smetana 12% (konzumní)
1 ks Zmrzlina vanilková

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 578 kcal
Kilojoule 2 419kJ
17% Sacharidy 60 g
45% Tuky 34 g
5% Sodík 109 mg
16% Bílkoviny 9 g

Hruška Helena postup přípravy receptu:

1

Mléko a smetanu zahřejeme v rendlíku, za stálého míchání v něm rozpustíme hořkomléčnou čokoládu.

2

Čtyři půlky kompotovaných hrušek položíme řezem na širší misku.

3

Ze zmrzliny vytvoříme kuličky, upravíme je kolem hrušek.

4

Vše přelijeme čokoládovou omáčkou a ihned podáváme.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept