Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 16808
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Cibule
200 g Fazolové lusky zelené
200 g Hovězí maso zadní
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
200 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 231 kcal
Kilojoule 966kJ
4% Sacharidy 16 g
12% Tuky 9 g
23% Sodík 452 mg
44% Bílkoviny 25 g

Řecký hovězí guláš postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kousky a osolíme.

2

Na oleji zpěníme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, přisypeme papriku a vložíme maso. Krátce osmahneme, přidáme omytá, prolisovaná rajčata, vše zvolna dusíme.

3

K téměř měkkému masu přidáme omyté a očištěné fazolky a dusíme do měkka.

4

Podáváme s vařenými bramborami.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept