Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 16811
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Cibule
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
4 ks Rajčata
200 g Skopová kýta
0,5 kávová lžička Sůl
1 kávová lžička Tuk

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 288 kcal
Kilojoule 1 204kJ
5% Sacharidy 16 g
24% Tuky 18 g
11% Sodík 216 mg
29% Bílkoviny 16 g

Balkánské skopové postup přípravy receptu:

1

Omyté a očištěné maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a necháme chvíli proležet.

2

Omytá rajčata a oloupanou cibuli nakrájíme na plátky, petrželku nadrobno posekáme. Vše promícháme s masem, necháme odležet asi 4 hodiny.

3

V zapékací míse zahřejeme tuk a vložíme připravenou směs. Pod poklicí zprudka dusíme do měkka. Nemícháme, jen mísou občas zatřeseme.

4

Podáváme s vařenými bramborami nebo s dušenou rýží.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept