Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 16814
Kategorie: Maso

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
3 polévková lžíce Olej rostlinný
200 g Pstruh
1 ks Vejce slepičí
0,5 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 264 kcal
Kilojoule 1 104kJ
2% Sacharidy 8 g
15% Tuky 12 g
5% Sodík 94 mg
45% Bílkoviny 26 g

Pstruh v těstíčku postup přípravy receptu:

1

Pstruhy opatrně vykostíme, omyjeme, maso nakrájíme na kousky silné asi 1 cm.

2

Smícháme mouku, vodu, sůl, víno, olej a žloutky, nakonec vmícháme ušlehaný sníh z bílků. V připraveném těstíčku obalíme kousky ryby a smažíme je v horkém oleji.

3

Před podáváním smaženého pstruha pokapeme citronovou šťávou.

4

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept