Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16817
Kategorie: Maso

Ingredience

200 g Brambory vařené
300 g Filé z aljašské tresky
40 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 242 kcal
Kilojoule 1 014kJ
6% Sacharidy 22 g
6% Tuky 4 g
32% Sodík 632 mg
53% Bílkoviny 30 g

Filé po pekařsku postup přípravy receptu:

1

Očištěné žampiony nakrájíme na plátky a podusíme na polovině másla. Přidáme na plátky pokrájené vařené brambory, osolíme a opepříme, vložíme do zapékací mísy.

2

Omyté a osušené porce filé osolíme a upečeme na zbylém másle. Filé položíme na žampiony s bramborami, vše pokropíme výpekem a posypeme nasekanou petrželkou.

3

Pokrm silně nahřejeme v horké troubě.

4

Podáváme se zeleninovým salátem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept