Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16819

Ingredience

15 g Cukr krupice
1 polévková lžíce Cukr moučkový
250 g Jablka
250 ml Mléko odtučněné
10 g Máslo čerstvé
25 g Pšeničná krupice
120 g Tvaroh měkký - nízkotučný

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 292 kcal
Kilojoule 1 220kJ
13% Sacharidy 48 g
8% Tuky 6 g
10% Sodík 199 mg
23% Bílkoviny 13 g

Moravská chamula postup přípravy receptu:

1

Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kousky. Rozvaříme je v troše vody na kaši, osladíme, zředíme mlékem a přivedeme do varu. Přisypeme krupici a za stálého míchání vaříme do zhoustnutí.

2

Chamulu omastíme kouskem másla a posypeme měkkým tvarohem. Při podávání pokrm pocukrujeme moučkovým cukrem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept