Recept

Hlávkový salát s brynzou

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 16841
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

100 g Chléb celozrnný pšeničný
60 g Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 špetka Paprika mletá sladká
400 g Salát hlávkový
1 špetka Sůl
100 g Sýr Brynza
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 402 kcal
Kilojoule 1 682kJ
8% Sacharidy 30 g
27% Tuky 20 g
22% Sodík 435 mg
47% Bílkoviny 26 g

Hlávkový salát s brynzou postup přípravy receptu:

1

Omytý salát nakrájíme na nudličky nebo natrháme na kousky a pokapeme citronovou šťávou. Přidáme oloupanou, jemně nasekanou cibuli a nastrouhanou brynzu. Vše zlehka promícháme a necháme asi 30 minut odležet v chladničce.

2

Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na dílky. Osolíme a žloutek posypeme mletou paprikou.

3

Salát ozdobíme připravenými vejci a podáváme s tmavým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept